Kuidas kedagi iPhone'is Instagramis blokeerida

Lemmikfotode või -videote jagamine oma sõpradega iPhone'is Instagramis on rõõmustav toiming, mis hoiab ühendust mitte ainult sõprade, vaid ka kogu maailmaga. Siiski võib juhtuda, et peate teatud isiklikel põhjustel kellegi blokeerima.

Ma ise olen nii palju kordi läbi elanud. Niisiis, ma tean päris hästi, miks võite olla sunnitud sellel suhtlussaidil sõpradest lahku minema.

Kui olete kellegi Facebookis blokeerinud, teaksite, et kui blokeerite kellegi Instagramis, ei saa ta enam teie fotosid ega videoid vaadata ega isegi teie profiilist otsida. Võite blokeerida nii oma jälgijad kui ka need, keda jälgite.

Märkused:

#1. Blokeeritud inimene ei saa teie fotosid ega videoid vaadata. Ta ei näe isegi teie profiili. Kui blokeerite kellegi Instagramis, ei teavitata teda sellest.

#2. Blokeeritud inimene võib siiski teie kasutajanime mainida. Tema mainimist saate vaadata oma tegevuses Instagramis. Kui see teile ei meeldi, peate oma kasutajanime muutma.

#3. Kui blokeerite kellegi, ei eemaldata tema meeldimisi ja kommentaare teie fotodelt ja videotelt. Kuid saate need oma postitustest eemaldada.

#4. Blokeeritud inimene saab endiselt vaadata teie meeldimisi ja kommentaare inimeste jälgitavatel fotodel või videotes või avalikes profiilides.

Igatahes olete otsustanud oma iPhone'is või iPadis Instagrami jälgijad blokeerida. Siit saate teada, kuidas seda koheselt teha. Vaatame järele!

Kuidas kedagi iPhone'is Instagramis blokeerida

Samm 1. Käivitage Instagram oma iPhone'is.

2. samm. Puudutage nuppu profiiliikoon paremast alanurgast.

3. samm. Puudutage Jälgijad või jälgimine. Nagu ma juba eespool mainisin, võite blokeerida nii oma kui ka jälgijad. Nii saate puudutada mis tahes kahest antud võimalusest.

4. samm. Järgmisena peaksite loendis nägema oma jälgijaid / jälgijaid. Puudutage nuppu kasutajanimi kellegi eest, kelle soovite blokeerida.

5. samm. Puudutage nüüd nuppu pisikesed kolm täppi paremast ülanurgast.

Samm # 6. Teil oleks kolm võimalust -Blokeeri kasutaja, Teata ebasobivast ja Kopeeri profiili URL. Puudutage käsku Blokeeri kasutaja ja kinnitage seejärel hüpikaknas.

7. samm. Ilmub hüpikaken, mis kinnitab, et kasutaja on blokeeritud. Puudutage Vabaks laskma hüpikaknas.

See on kõik! Olete selle kasutaja blokeerinud.

Kuidas kellegi deblokeerimine Instagramis iPhone'is

Mis siis, kui olete oma meelt muutnud ja soovite nüüd iPhone'is Instagramis blokeeritud inimese deblokeerida, kuidas te seda teeksite? See on sama lihtne. Vaatame järele!

Samm 1. Käivitage Instagram.

2. samm. Puudutage Otsinguikoon altpoolt. Sisestage blokeeritud kasutajanimi. Kui olete kasutajanime näinud, puudutage seda.

3. samm. Puudutage pisike kolm täppi paremast ülanurgast.

4. samm. Puudutage Kasutaja deblokeerimine alammenüüst ja kinnitage hüpikus.

5. samm. Ilmub hüpikaken, mis kinnitab, et kasutaja on deblokeeritud. Puudutage hüpikaknas käsku Loobu.

See on kõik!

Lang L: none