Kuidas oma Facebooki konto deaktiveerida või kustutada iPhone'is või arvutis

Facebooki privaatsuseeskirjade ja kasutajaandmete kontrollimisega seotud mured on olnud juba mõnda aega. Aeg-ajalt andis juhtiv sotsiaalmeediaportaal selles osas selgitusi. Kuid hirm püsib paljude kasutajate seas kogu maailmas pidev. Võib-olla just see viib meid siin samal lehel kokku. Vaatame, kuidas saate oma Facebooki konto iPhone'is ja arvutis deaktiveerida või kustutada.

  • Kuidas oma Facebooki konto deaktiveerida või kustutada iPhone'is või iPadis
  • Kuidas oma Facebooki konto arvutist jäädavalt kustutada
  • Facebooki konto deaktiveerimise ja kustutamise erinevus

Kuidas oma Facebooki konto deaktiveerida või kustutada iPhone'is või iPadis

    • Deaktiveerige ajutiselt Facebooki konto
    • Kustutage jäädavalt Facebooki konto
  1. Ava Facebook rakendus teie iPhone'is.
  2. MinemaMenüüpuudutades kolme horisontaaljoone ikooni.
  3. Kerige alla ja minge sisse Seaded ja privaatsus.
  4. Puudutage valikut Seaded.
  5. Kerige alla ja avage Konto omandiõigus ja kontroll.
  6. Valige Deaktiveerimine ja kustutamine.

    Deaktiveerige ajutiselt Facebooki konto

  7. Valige Deaktiveerimiskonto.
  8. Puudutage valikut Jätkake konto deaktiveerimisega.
  9. Järgmisel lehel sisestage oma parool.
  10. Facebook küsib, miks soovite oma konto deaktiveerida, nii et valige eelistatud põhjus ja puudutageJätka.
  11. Kui olete kindel, siis lööge Jätka uuesti.
  12. Lõpuks puudutage Deaktiveerige Minu konto ajutiselt pausi tegema.Märge: Soovi korral saate Messengeri kasutamist jätkata ja suhelda oma sõpradega, kui teie konto on endiselt inaktiveeritud. Selleks märkige lihtsalt ruut Jätkake Messengeri kasutamist lehel Deaktiveeri minu konto.

    Kustutage jäädavalt Facebooki konto

  13. Valige Kustuta konto ja siis lüüa Jätkake konto kustutamist.
  14. Järgmisel lehel pakub Facebook mõningaid võimalusi teie konto muutmiseks selle lõpliku kustutamise asemel.
  15. Kui soovite selle kindlasti kustutada, puudutage valikut Jätkake konto kustutamist uuesti.
  16. Puudutage valikutLaadige alla teave varundada kõik olulised andmed, sealhulgas postitused, profiili- ja kaanepildid ning kõik.Märge: Kui valite Teabe allalaadimine ja peate puudutama Loo fail ja andke Facebookile aega oma teabest koopia tegemiseks.
  17. Kui te ei soovi oma andmeid varundada, puudutage valikutKustuta konto.
  18. Sisestage oma parool ja puudutage Jätka.
  19. Lõpuks puudutage Kustuta kontokonto püsiva kustutamise kinnitamiseks.

Kuidas oma Facebooki konto arvutist jäädavalt kustutada

  1. Külastage veebis Facebooki lehte Kustuta.
  2. Logige sisse oma e-posti aadressile ja paroolile.
  3. Kliki Kustuta konto. Kui soovite oma Facebooki konto ajutiselt keelata, võite valida „Deaktiveeri konto” valik.
  4. Sisestage oma parool ja klõpsake nuppu Jätka.
  5. Tulemus Kustuta konto uuesti, et konto jäädavalt kustutada.Oluline märkus:Facebook annab teile konto hankimiseks aega 30 päeva, kui soovite tõesti tagasi tulla. 30 päeva pärast ei saa te uuesti sisse logida.

Facebooki konto deaktiveerimise ja kustutamise erinevus

Kui oma konto deaktiveerite,

    • Keegi Facebookis ei näe teie profiili peale teie.
    • Teie profiil keelatakse ning teie nimi ja fotod kustutatakse enamikust jagatud asjadest.
    • Saate Messengerit kasutada.
    • Ainult teatud teave on nähtav nagu sõnumid.
    • Teie nimi on nähtav teie sõprade sõbraloendis.
    • Teie nimi, postitused ja kommentaarid on nähtavad nende gruppide administraatoritele, kuhu kuulute.

Kui kustutate oma konto,

    • Te ei saa oma kontot uuesti aktiveerida. (ainult siis, kui logite sisse 30 päeva jooksul)
    • Kui olete oma konto kustutanud, eemaldatakse kõik teie andmed, sealhulgas üleslaadimised, ja te ei saa neid hiljem taastada.
    • Te ei saa kasutada kolmanda osapoole rakendusi nagu Instagram, mida kasutasite Facebooki konto sisselogimise kaudu.
    • Te ei saa Messengerit kasutada. Kuid teie sõpradele saadetud sõnumid on nende vestlustes endiselt nähtavad.

Pakendamine ...

Milline on teie Facebooki kasutamine. Kas valite deaktiveerimise või kustutamise? Milline on teie eelistatud variant? Ärge unustage meile seda öelda allpool olevas kommentaaride jaotises!

Võite ka seda lugeda.

  • Kuidas näha, kes vaatasid teie Facebooki profiili
  • Facebook ei tööta iPhone'is? Nutikad näpunäited selle parandamiseks
  • Kuidas WhatsAppi kontot iPhone'ist jäädavalt kustutada
  • Kuidas Apple ID kontot jäädavalt kustutada

Lang L: none