Keela / lülita fotovoog välja iPhone'is [juhised]

Fotovoog on äärmiselt kasulik, mugav väike funktsioon, mis läheb kaugele. Kui teil on rohkem kui üks iDevice, aitavad fotovood teil fotosid seadmete vahel kiiresti üle kanda (ilma et oleks vaja kopeerida / sünkroonida / edastada). Kui soovite fotosid oma sõbra (või perega) privaatselt jagada, võimaldab fotovoog seda teha ka teil.

Vaikimisi on iPhone'i seadistamisel fotovood lubatud. See tähendab, et iga teie klõpsatud foto laaditakse teie voogu üles, kui olete ühendatud WiFi-võrguga. Kas soovite fotovoo keelata? Nii toimige järgmiselt.

Fotovoo keelamine / väljalülitamine iPhone'is / iPadis:

Meetod nr 1:

Ava Seaded rakendus.

Samm 1. Puudutage iCloud.

2. samm. Puudutage Fotod.

3. samm. Lülitage lüliti välja Pildiseeria.

4. samm. Soovi korral lülitage välja Foto jagamine.

Fotode jagamise väljalülitamine takistab teil (või kõigil, kes kasutavad teie iDevice'i), et saaksite oma fotosid iCloudi / Photo Streami valiku kaudu (toimingute / jagamise lehel) "jagada".

Meetod nr 2:

Samm 1. Avatud Seaded.

2. samm. Kerige alla ja puudutage Fotod ja kaamera.

3. samm. Lülita välja MinuPildiseeria.

4. samm. Soovi korral lülitage välja Foto jagamine

Nagu varemgi, välistab fotojagamise väljalülitamine fotovoogude kaudu foto jagamise.

Lülitades Photo Stream / My Photo Stream välja, lülitate välja iDevice kaamera vaikekäitumise, kus kõik teie klõpsatavad fotod saadetakse automaatselt fotovoogu.

Fotode jagamise väljalülitamisega väldite ennast / kellelgi teisel, kes iDevice'i kasutab, võimalust fotovoo kaudu fotosid jagada. Saate endiselt fotosid jagada e-posti, iMessage'i, Facebooki või muude võimaluste kaudu, kuid mitte fotovoogu.

Fotovoo keelamine ei eemalda fotovoo sees olevaid fotosid. Peate oma fotovoogus olevad fotod või albumid käsitsi kustutama. Isegi siis võib kuluda mõni tund, enne kui iCloud kustutab enamiku fotovoo fotode või albumite jälgi.

Lang L: none