Siit saate teada, kuidas keelata fotode geosildistamine iPhone'is või iPadis

Geosildistamine on koht, kus teie fotod on asukoha andmetega märgistatud. Kui klõpsasite NYC-s oleval pildil, on selle asukohateave manustatud foto metaandmetesse (nn EXIF). See on kasulik, kui pildid on sorditud asukoha järgi.

Kuid mõnikord võiksite soovida hoida neid asukohti või külastusi isiklikena. Teile ei pruugi meeldida fotole oma asukohta lisada iga kord, kui sellel klõpsate. Teie iPhone võimaldab teil geosildistamise keelata, nii et teie fotodel pole asukohaandmeid.

Kuidas lülitada fotode geosildistamine iPhone'is või iPadis välja

Samm 1. Minema Seaded rakendus → Puudutage Privaatsus.

2. samm. Valige Asukohateenused → Puudutage Kaamera.

3. samm. Valige Mitte kunagi.

Saate alati järgmise kasutuse seadeid muuta. Asukohateenuste privaatsussätete lubamine / keelamine ei mõjuta Apple Mapsi ega Google Mapsi GPS-i toimimist.

Geomärgistuse keelamisel on mõned kõrvalmõjud. Esiteks, kuna EXIF-i andmed ei sisalda enam teavet asukoha kohta, ei saa te nende fotode jaoks albumeid luua asukoha / kohtade põhjal. Kui teil on kombeks filtreerida / sildistada fotosid asukoha järgi, ei soovi te geosildistamist võimalik välja lülitada.

Pange tähele ka seda, et see keelamine töötab ainult aktsiakaamera rakenduses. Teised kaamera juurde pääsevad rakendused (nt Instagram, Twitter, Facebook, Camera +, Whatsapp) saavad endiselt teie fotodele asukohaandmeid märgistada. Selle põhjuseks on see, et nendel rakendustel võib olla luba teie kaamera ja teie asukohaandmete kasutamiseks (ja rakendused saavad mõlemat klubida).

Kui soovite olla Snowden ja hoida privaatsust esmatähtsana, võiksite asukohateenused täielikult keelata (mis muidugi mõjutab teie Mapsi ja GPSi kasutuskogemust).

Enne selle funktsiooni väljalülitamist tehtud fotodel on endiselt asukohaandmed. Andmetest vabanemiseks peate võib-olla kasutama mõnda EXIF-redaktorit.

See on kõik!

Jagage oma tagasisidet meiega allpool toodud kommentaaris.

Lang L: none