Peatage teised oma iPhone'i ajaskaalal postitamast

Kui olete sotsiaalmeedia geek, olen kindel, et peate kindlasti nautima suurt fänni ja sõpra, kes kontrollib teie olekuvärskendusi, fotosid, videoid ja muud. Sellel virtuaalsel populaarsusel peesitades olete mõnikord supi sees, kui mõni teie sõpradest postitab teie seinale midagi piinlikku. Kui olete kuulsus, peate olema seda valvsam, et keegi ei kirjutaks teie või kellegi teise vastu halvustavat sisu.

Parim lahendus on selliste sõprade blokeerimine. Ehk mitte. Sest võib olla mõni teie lähedane sõber, kes võib seda tegevust südamesse võtta. Facebook annab teile võimaluse peatada teistel (lugege sõpru) iPhone'i Facebooki seinal postitamist.

Järgides mõningaid lihtsaid samme, saate takistada oma sõpradel iPhone'is teie Facebooki seinal postitamast midagi vastuvõetamatut või vastumeelset.

Kuidas takistada teisi postitamast oma Facebooki seinale iPhone'is

Samm 1: Käivitage oma iPhone'is Facebooki rakendus.

2. samm: Puudutage paremas alanurgas valikut Rohkem.3. samm: Kerige alla Seaded → Puudutage Konto seaded.4. samm: Puudutage nüüd ajaskaala ja sildistamise valikut.5. samm: Puudutage valikut „Kes saab teie ajaskaalale postitada?”6. samm: Lõpuks puudutage valikut Ainult mina.Pärast seda saate ainult teie postitada sisu oma Facebooki seinale ja teised ei saa ühtegi heli / visuaalset sisu postitada.

Pealegi muudab ülaltoodud protsess automaatselt eelistusi ka veebis. Niisiis, kui pääsete veebis oma Facebooki kontole, kajastuvad muudatused seal ja keegi ei saa teie seinale midagi postitada, kuni te oma konto seadetes muudatused tühistate.

Kuid kui olete iGeeksBlogi jälgija ja ei kasuta iPhone'i (see võib siiski olla haruldane olukord), saate oma konto seadeid muuta ja peatada teised veebibrauserist Facebooki seina postitamast.

Kuidas takistada teisi Facebooki seina veebis postitamast

Samm 1: Käivitage oma veebibrauseris www.facebook.com.

2. samm: Logige sisse oma ID ja parooliga.

3. samm: Klõpsake ülemisest menüüst paremal asuval pööratud koonusel → Klõpsake nuppu Seaded.

4. samm: Klõpsake vasakul navigeerimisribal valikut Ajaskaala ja Sildistamine.Ekraanil näete ajaskaala ja sildistamise seadeid. Esimene võimalus on „Kes saab asju lisada minu ajaskaalale?”5. samm: Klõpsake valiku „Kes saab teie ajaskaalale postitada?” Kõrval nuppu Muuda.

6. samm: Ilmub rippmenüü, millel on kaks võimalust: sõbrad ja ainult mina.7. samm: Klõpsake valikul Ainult mina.8. samm: Sulgege valik paremalt küljelt.

Selle toimingu hilisemaks tühistamiseks peate järgima sama protsessi ja klõpsama rippmenüüs valikut Sõbrad.

Lang L: none