Minu fotovoo keelamine iPhone'is, Macis ja Apple TV-s

Vaevalt on päevi, kus ma ei jäädvustaks kaadreid kasutades oma iPhone'i. Ja kaadrid, mis mind väga köidavad, saavad erilise ruumi minu pidevalt kasvavas raamatukogus. Veelgi enam, ma kasutan ka jaotist „Minu fotovoog”. kõigi minu fotode sujuvaks sünkroonimiseks iCloudi seadmetes. Seega, kui soovin meeldejäävaid hetki uuesti läbi elada, saan kella abil välklambi abil keerata mis tahes sünkroonitud seadet.

Viimastel päevadel olin aga järjest rohkem mures oma piltide privaatsuse pärast ja otsustasin seetõttu minu fotovoo keelata, et lõpetada piltide sünkroonimine iCloudi seadmetes, et nende üle veidi paremini kontrolli saada. Kuid hetkel läksin lülitit välja lülitama, paar küsimust torkasid mulle meelde. Mis juhtub fotodega, mille olen sünkrooninud rakenduse My Photo Stream abil? Ja kas kõik minu pildid kustutatakse seadmetest, kui ma selle keelan?

Ehkki ma olen sellest funktsioonist üsna teadlik, jooksid need küsimused teadvusse. Ja ma arvasin, et paljud inimesed, kes seda kasutavad, kuid ei ole juhtumist teadlikud, võivad vastust soovida.

Teie My Photo Streami pildid jäävad iCloudi serverisse 30 päevaks. Pärast seda kustutatakse nad iCloudist automaatselt. Apple pakub teile võimalust oma pildid salvestada.

Selleks käivitage Fotode rakendus oma iOS-i seadmes → AlbumidMinu fotovoog.

Puudutage nüüd nuppu Valigevalige pildid soovite salvestada ja seejärel vajutage klahvi Jaga nuppu. Lõpuks valige Salvesta pildid.

Märge: Üks oluline asi, mida tasub tähele panna, on see, et kui teil on lubatud iCloudi fototeek, teie viimased kaadrid kuvatakse jaotises Fotod. Pealegi, „Minu fotovoog” ei kuvata jaotises Albumid.

Kuidas minu fotovoog välja lülitada iPhone'is, Macis ja Apple TV-s

Apple ei loe fotovoo pilte teie iCloudi salvestusruumi. Siiski on teil sünkroonimise limiit kuni 1000 pilti. Veel üks asi, teil on lubatud sünkroonida ainult lihtsaid pilte - isegi mitte Live Photos.

Kui lülitate selle välja või logite iCloudist välja, kustutatakse kogu teie foto selle seadme jaotisest Minu fotovoog. Kuid need on muudes seadmetes endiselt saadaval kuni 30 päeva alates nende üleslaadimise kuupäevast.

Kuidas minu fotovoog iPhone'is välja lülitada

IOS 12-s on Apple tutvustanud uut viisi fotode jagamiseks. Selle kohta lisateabe saamiseks järgige seda täielikku juhendit.

Samm 1. Käivitage Seadete rakendus oma iOS-i seadmes.

2. samm. Puudutage nüüd Fotod.

3. samm. Järgmine Lülita välja lüliti kõrval Laadige üles minu fotovoogu.

Protsess on MacOS-is sama lihtne. Loe edasi ...

Kuidas minu fotovoog Macis välja lülitada

Samm 1. Avatud Süsteemi eelistused oma Macis ja klõpsake nuppu iCloud.

2. samm. Nüüd klõpsake nuppu Valikud fotode kõrval.

3. samm. Lõpuks tühjendage ruut Minu fotovoog ja seejärel klõpsake nuppu Valmis.

Kas soovite selle oma Apple TV-s ka keelata? Las ma näitan teile, kuidas see kiire viis on tehtud!

Kuidas minu fotovoog välja lülitada Apple TV 4. põlvkonna ja Apple TV 4K-s

Samm 1. Käivitage Seadete rakendus oma Apple TV-s.

2. samm. Nüüd klõpsake nuppu KontodiCloud.

3. samm. Järgmine lülitage Minu fotovoog välja.

Märge: Avage oma Apple TV-s (3. ja 2. põlvkond, avage Seaded → iCloud → iCloudi fotoseaded → Lülitage Minu fotovoog välja.

See on peaaegu kõik!

Sinu kord:

Hea, et teil on kõik võimalused sünkroonitud kaadrite täielikuks juhtimiseks. Seega, kui soovite kunagi sellest välja tulla, ei kaota te oma pilte. Kas teil on küsimusi? Jagage seda allpool toodud kommentaarides.

Võite ka lugeda neid postitusi:

  • Kuidas muuta Live Photos iPhone'is
  • Parimad videotöötlusrakendused iPhone'ile ja iPadile
  • Kuidas teisendada HEIC-pilte JPG-vormingusse iPhone'is ja iPadis

Lang L: none (rec-post)