Kuidas keelata Dropboxi automaatne kaamera üleslaadimine iOS-is ja Macis

Kui kasutate tasuta pilveteenust Dropbox, saate piiratud ruumi oma fotode ja videote salvestamiseks. Selles olukorras ammendub teie Dropboxi ruum kiiresti, kui olete iPhone'is või iPadis sisse lülitanud kaamera automaatse üleslaadimise. Seega on see ainult tark keelake Dropboxis kaamera automaatne üleslaadimine iOS-is ja Macis.

  • Dropboxi automaatse kaamera üleslaadimise väljalülitamine iOS-is
  • Kuidas keelata Dropboxi automaatne kaamera üleslaadimine Macis

Dropboxi automaatse kaamera üleslaadimise väljalülitamine iOS-is

MÄRGE: Automaatse kaamera üleslaadimise puudumisel saate oma fotod käsitsi iOS-seadmest Dropboxi üles laadida.

  1. Avatud Dropbox sinu peal iPhone või iPad
  2. Vaikimisi olete Kodu rakenduse ekraanil. Puudutage Konto paremas alanurgas olev nupp.
  3. Nüüd puudutage Kaamera üleslaadimised all Funktsioonid jaotises
  4. Lülita välja Kaamera üleslaadimised lüliti, mis on kõige esimene võimalus.

Dropbox peatab fotode automaatse üleslaadimise teie iPhone'ist või iPadist.

Kuidas keelata Dropboxi automaatne kaamera üleslaadimine Macis

Kui ühendate oma iPhone'i või iPadi Maciga (installitud Dropboxi töölauarakendus), võib hüpikakna küsida, kas soovite selle seadme jaoks kaamera üleslaadimise lubada. Selle taotluse aktsepteerimisel laadib teie iOS-seade iga kord, kui seadme Maciga ühendate, fotod ja videod kaamerarullist üles. Dropboxi kaamera automaatse üleslaadimise saate ka Macis välja lülitada.

  1. Klõpsake oma Macis nuppu Dropbox ikoon menüüriba.
  2. Klõpsake nüüd nuppu profiili pilti.
  3. Järgmiseks klõpsake nuppu Eelistused.
  4. Under Impordi vahekaardil, tühjendage märkeruut kõrval Luba kaamera üleslaadimine domeenile.

See on kõik!

Summeerida…

Dropboxi salvestatud andmetele pääseb juurde kõikjalt ja igast seadmest. Isegi kui olete oma fotode või videote üleslaadimiseks kasutanud Apple'i seadmeid, saate selle oma Windowsi arvutisse alla laadida igast maailma nurgast.

Lang L: none (rec-post)