Kuidas tahtmatult tagasi võtta, klõpsake iPhone'is valikut "Ära usalda"

Kui ühendate oma iPhone'i või iPadi Maci või Windowsi arvutiga, võite oma seadmes näha hüpikut, mis küsib - usaldage seda arvutit. Kui puudutasite kogemata valikut Ära usalda, on siin mõned tahtmatu valiku tagasivõtmise viisid. Kuid enne seda andke meile rohkem teada arvuti usaldamisest.

  • Mida tähendab "usalda seda arvutit"?
  • Kuidas tühistada arvutit „Ära usalda”, toksake iPhone'i ja iPadiga

Mida tähendab "usalda seda arvutit"?

2013. aastal tutvustas Apple uut funktsiooni, mis palub teil autentida või usaldada arvutit, millega ühendasite oma iOS-seadme. Peate puudutama Usaldus ja sisestage parool arvuti usaldamiseks. Alles pärast seda saate oma iPhone'i ja Maci või arvuti vahel andmeid sünkroonida ja edastada. Kui puudutate Ära usalda, iTunes või Finder ei tunne teie seadet ära. See tähendab loomulikult, et te ei saa andmeid edastada ega seadet sünkroonida.

Märge: Macis, kus töötab MacOS Catalina uusim versioon, peate pärast seadme ühendamist klõpsama nuppu Usaldus Finderi sees. Seejärel saate hüpikakna oma iPhone'is või iPadis.

Nüüd peateema juurde tagasi tulles, kui ühendasite oma seadme ja valisite Ära usalda, Siit saate teada, kuidas see viga tagasi võtta. See tähendab, et puudutage usaldust.

Kuidas tühistada arvutit „Ära usalda”, toksake iPhone'i ja iPadiga

  • Eemaldage seade ja ühendage see uuesti
  • Lähtestage kõik iTunes'i dialoogihoiatused
  • Sulgege iTunes või Finder ja proovige uuesti
  • Lülitage seade välja ja ühendage see uuesti
  • Lähtestage võrguseaded

Eemaldage seade ja ühendage see uuesti

Tavaliselt, kui lihtsalt iPhone'i lahti ühendate (oodake paar minutit) ja ühendate siis uuesti, saate autentimise hüpiku uuesti tagasi. Kuid kui see ei toimi, peame leidma muud viisid.

Lähtestage kõik iTunes'i dialoogihoiatused

Pärast valiku Ära usalda puudutamist pole tagasiteed tegelikult võimalik, kui teie iPhone on ühendatud ja iTunes töötab. Kuid iTunes'is on lähtestamise hoiatuste valik, mis võib töötada. Proovime kõigepealt seda:

Kui teil on Windows PC või Mac, milles töötab macOS Mojave või varasem:

  1. Ühendage iPhone arvutist lahti.
  2. Klõpsake iTunes'i arvutis või vanas Macis nuppu Muuda → Eelistused.
  3. Klõpsake nuppu Täpsem vaheleht.
  4. Klõpsake nuppu Lähtestage hoiatused nuppu.

Nüüd ühendage iPhone tagasi. Kui näete dialoogi „Usalda seda arvutit”, puudutage probleemi lahendamiseks valikut Usalda. iTunesil peaks olema juurdepääs teie iPhone'i andmetele.

Sulgege iTunes või Finder ja proovige uuesti

Esimene ja teine ​​meetod on tavaliselt juhusliku klõpsu „Ära usalda” parandamine. Harvadel juhtudel, kui see ei töötanud, võite iTunes'i sulgeda ja taaskäivitada. Vajadusel võite oma arvuti taaskäivitada. IDevice'is näete hüpikut.

Maci Finderi jaoks peate selle sundima lõpetama. Selleks klõpsake nuppu Apple'i logo vasakust ülanurgast ja valige Sundige lõpetama. Järgmisena valige Leidja ja klõpsake nuppu Taaskäivitage. Pärast seda, kui see Finder on uuesti avatud, valige vasakul külgribal seade Locations alt oma seade ja klõpsake Usaldus. Hüpikaken kuvatakse iPhone'is või iPadis, kust saate puudutada valikut Usaldus.

Lülitage seade välja ja ühendage see uuesti

Teine lahendus on iPhone või iPad välja lülitada. Nuppe saate kasutada nii nagu tavaliselt. Või avage Seaded puudutage Kindralja toksake seejärel Lülita välja altpoolt.

Pärast seadme väljalülitamist ühendage see arvutiga. See lülitab selle sisse ja dialoogiboks ilmub uuesti.

Lähtestage võrguseaded

See lähtestamine ei kustuta teie isikuandmeid. Kõik võrguseaded jäävad aga vaikimisi tagasi. See hõlmab selliseid asju nagu meelde jäänud WiFi-võrgud, VPN-i konfiguratsioonid, Bluetooth-seadmete loend jne. Enne kui jätkate, veenduge, et teil oleks oma seadmest varukoopia.

Võrguseadete lähtestamiseks avage Seaded rakendus ja puudutage Kindral järgmine puudutage Lähtesta.

Puudutage järgmisel ekraanil nuppu Lähtestage võrguseaded. Sisestage oma iPhone'i parool ja kinnitage oma toiming.

Login välja…

Nii saate oma arvutit uuesti usaldada, kui puudutasite varem valikut Ära usalda. Loodan, et see lühike ja kiire juhend on teile abiks.

Lõpuks, mis siis, kui soovite arvutit usaldada? Näiteks kui usaldasite sõbra arvutit või usaldasite seda kogemata ja soovite nüüd seda enam usaldada? Noh, see on lihtne. Peate lähtestama oma iPhone'i asukoha ja privaatsusseaded. Selleks avage Seaded rakendus → KindralLähtestaLähtesta asukoht ja privaatsus → Toimingu kinnitamiseks sisestage pääsukood. See ei usalda kõiki arvuteid.

Lang L: none (rec-post)